mandag 7. oktober 2013

Lettvindt søndagsmiddag

På søndag er jeg vant til at det er litt ekstra god middag, og det skal være en skikkelig middag. Det har jeg lyst til å lage her i leiligheten også. Så hver søndag prøver vi å lage en ordentlig søndagsmiddag, og så langt har det gått ganske så fint :) Men det er ikke alle dager man er like klar for å stå flere timer på kjøkkenet for å ordne i stand, så da er det greit å lage noe som egentlig lager seg selv, men som samtidig er veldig godt og litt ordentlig. I går var en sånn dag. Jeg er sjuk og vi var veldig lite gira på å stå lenge på kjøkkenet og ordne noe, men god mat vil man jo alltid ha. Derfor blei det i dag kalkunfilet med ris og saus. Vi marinerte kalkunen med hvitløk og krydder + litt olje og satte den så i ovnen, der sto den i 1 time og 20 min, før vi la den i folie etterpå. Det er viktig å ha væske i formen, for at ikke kalkunen skal bli tørr. Til hadde vi som sagt ris og saus, noe som også lager seg ganske så selv. Så uten mye jobb, blei det en strålende søndagsmiddag som virkelig var god. Så det er et tips en gang dere vil ha noe utrolig godt, som ikke er så mye jobb :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar