Dagens dessert er dobbel skokolademousse!
Hvit sjokolademousse:
175 g hvit sjokolade
3 dl kremfløte
Smelt den hvite sjokoladen i vannbad eller i mikrobølgeovnen.
Pisk kremfløten stiv og vend inn sjokoladen.
Ha den hvite sjokolademoussen i glass og sett den til avkjøling i ca 2 timer.
Lys sjokolademousse:
100 g lys kokesjokolade
2 ss kakaopulver
50 g smør
3 stk egg
2 ss melis
Smelt sjokoladen på svar varme i en kjele. Ha så i kakopulveret, smør og eggeplommer. Rør godt
Pisk eggehvitene stive og ha så i melisen. Pisk godt, før du røren det forsiktig inn i sjokoladerøren.
Ha den lyse sjokolademoussen i glassene som har stått til avkjøling. Pynt gjerne med hvit sjokolade.
Dette er en slager for alle som er glad i sjokolade. Enkelt, det tar litt tid, men er veldig verd det! Så prøv da vel :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar