torsdag 1. mai 2014

kylling i kokosmelk

I dag har jeg prøvd med på noe helt nytt. Det er alltid gøy med nye ting. Og når kroppen sier stopp tilalt egentlig er det veldig greit å lage litt mat, for mat må man ha uansett :)
Du kan selvfølgelig ha oppi akkurat det du vil av de ulike tingene, men jeg tok det jeg hadde lyst til å ha oppi. Her er det jeg hadde i min kylling og kokosgryte- og den anbefales! NAM! 
Ingredienser:
750 g kalkunfilet
1 stk rødløk 
4 stk gulrøtter
1 stk brokkoli
1 stk paprika
1/2 stk blomkål
1 stk sjarlottløk
5 stk hvitløksbåter
litt soyasaus
2,5 bokser med kokosmelk
litt rød currypaste
litt koriander
1,5 pk eggenudler 

Slik gjør du:
- Kutt opp kalkunfileten i biter og brun den i steikepanna
- Kutt opp rødløken i skiver og brun den lett i panna med olje, ha i litt soyaolje
- Kutt opp grønnsakene, hvitløken og sjarlottløken i biter
- Steik grønnsakene i panna og når de begynner å bli litt brune har du i kokosmelka og currypasten. Pass på at du rører hele tida.
- Ha i krydder og kyllingen. Smak til krydder og rød currypaste. La det koke opp.
- Kok opp nudlene og hell ut vannet. 
- Ha alt oppi kjelen med nudlene og bland godt. Kos deg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar