Innbakt kyllingfilet:
ca 1 kyllingfilet per pers
Olje
Hvitløksfedd
Kyllingkrydder
Hvitløksost (soyasmørost med hvitløk)
Spekeskinke
- Lag marinade med olje, hvitløk og kyllingkrydder.
- Legg kyllingfiletene i marinaden i noen timer.
- Skjær gjennom ca halve kyllingfileten på langs og smør litt hviløksost inni.
- Snurr spekeskinke rundt kyllingfiletene og legg de i en stekeplate.
- La det stå på 200 grader i ca 30 min.
Fløtegratinerte poteter:
2 poteter per pers
Fløte/melk som dekker
Løk
Hvitløk
Salt
Pepper
Ost
Parmesan
- Skrell potetene og skjær de i tynne skiver.
- Kutt opp løk og hvitløk.
- Legg poteter, løk, hvitløk, salt, pepper og fløte/melk lagvis i den ildfaste formen.
- Ha ost og parmesan på toppen.
- La stå i ovnen i 1 - 1 1/2 time på ca 200 grader. Sett neders i ovnen for ikke å brenne osten. Ta gjerne aleminiumsfolie på over formen etter at osten er blitt gyllen og fortsett å steke den.
Ha kokte grønnsaker til. Og nyt det, virkelig. Dette var sinnsykt godt, jeg gleder meg virkelig til restene som skal spises i dag.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar